izo marineford

When it was revealed that Ace was going to be publicly executed in Marineford, Izo joined the rest of Whitebeard's fleet and their allies to rescue Ace. L'Izo és molt lleial als Pirates d'en Barbablanca i a l'Edward Newgate, ja que estava disposat a arriscar la seva pròpia vida per salvar l'Ace de l'execució durant la batalla de Marineford. Durant la incursió a Onigashima, l'Izo va tornar al País de Wano juntament amb en Nekomamushi i el Marco. Just when the pirates were about to leave with Ace, Admiral Akainu called Whitebeard a failure. Akainu took Ace's life and then aimed to kill Luffy. També va ser vist sostenint ventalls i ballant. Arriving in the Marine headquarters, they fought to save their captured comrade alongside some late additions to the war. You must log in or register to reply here. Quan l'Oden, l'Inuarashi, en Nekomamushi i l'Izo van desaparèixer, la Kiku es va preocupar perquè no podia trobar el seu germà i els altres mentre ploraven. Dues setmanes després que els Pirates d'en Barbablanca van arribar a Wano, l'Oden va seguir en secret a la tripulació quan van decidir deixar abandonar el país en secret per evitar que aquest s'unís. He also carries another Japanese-looking, light-red spotted indument tied around his waist. Boutique de Figurine : (5% de réduction sur votre commande avec le code promo MANGAFOP) :Manga-San (5€ de réduction sur votre commande lors de votre inscription avec le code parrain 1942107) :Mangatori (5% de réduction sur votre commande avec le code promo FOP5) :Serious Toys L'Izo a Marineford. Whitebeard then gave his final order and the pirates reluctantly followed.

Penampilannya unik, namun selama Marineford tidak diperkenalkan lebih jelas dia ini siapa. When it was revealed that Ace was going to be publicly executed in Marineford, Izo joined the rest of Whitebeard's fleet and their allies to rescue Ace. Durant l'arc del País de Wano porta un quimono de color clar que porta la versió simplificada de la bandera dels Pirates d'en Barbablanca amb un motiu de flama afegit, així com una capa fosca. Izo (KK21) is property of Kage. Marineford Arc Edit. Saat Izo awalnya diperkenalkan, dia tampak seperti sejumlah komandan Whitebeard yang minor. Durant la guerra de Marineford amb un únic tret va poder trencar una espasa per la meitat, així com ferir el seu propietari disparant-la pocs instants abans que aquest l'ataqués. Upon the arrival of Shanks and Sengoku calling the war to a close, Izo, like the rest of the Whitebeard Pirates and their allies, mourned for the outcome of the war and left the battlefield. He was even the one to follow Oden when the madman nearly killed himself and Izo trying to get on Whitebeard's ship. Llavors, queda en estat de xoc quan l'Akainu mata a l'Ace. Durant el seu temps al País de Wano, se'l va veure emprar una espasa per ajudar a l'Oden a lluitar contra l'Ashura Doji. Izo looks badass.

Quan més tard en Barbablanca va ser apunyalat per l'Squard, l'Izo, iqual que tothom, va quedar-se molt sorprès. Com a Comandant de la 16a Divisió, té poder i autoritat sobre tots els seus subordinats.


Per més informació, mireu el següent article: Haki. He stated that it was the right time to move on since the Marines were pulling back. Not sure why though. L'Izo té un gran domini amb les armes de curta distància i porta dues petites pistoles per defensar-se dels enemics. Després es van reunir a algunes de les Nou Beines Vermelles a l'entrada posterior d'Onigashima, on l'Izo es va reunir amb la Kikunojo. His design is quite an improvement from his Marineford look. Quan s'en va assabentar de que el seu company de tripulació, l'Ace, seria executat públicament a Marineford, l'Izo va unir-se a la resta de la flota d'en Barbablanca per anar a rescatar al seu company.Un cop a la seu de la Marina, van lluitar per intentar rescatar al seu company capturat. The cape addition and that snaking fiery(?) Izo is a cross-dressing man who wears a pink and purple kimono. Després de que en Shanks arribés i en Sengoku proclamés la fi de la guerra, l'Izo i els seus companys van abandonar Marineford tristos per les morts produïdes, especialment la del seu capità i la de l'Ace. Penderitaan Oden selama tiga hari itu sempat membuat Izo mengatakan dirinya tidak akan memaafkan Whitebeard. Quan l'aliança es va revelar i va atacar els Pirates Bèsties, en Kaido es va transformar en la seva forma de drac i va volar fins al terrat de la cúpula del palau, amb el grup de l'Izo que el va agafar. Arriving in the Marine headquarters, they fought to save their captured comrade alongside some late additions to the war. Ace quickly turned back and Izo tried persuading Ace to forget about Akainu but was unsuccessful.

Kojiro had taken a liking the man and made him his personal sake boy. Quan s'en va assabentar de que el seu company de tripulació, l'Ace, seria executat públicament a Marineford, l'Izo va unir-se a la resta de la flota d'en Barbablanca per anar a rescatar al seu company. Akainu told Marco "do as you please" before attacking him at Marineford. Al final de la batalla de Marineford, se'l veia portar una espasa.
Tot caient al pis inferior, l'Izo i els seus aliats van aconseguir provocar ferides al Kaido. motif on Izo's kimono looks dope. Who could have guessed that izo’s return would be celebrated this much? L'Izo, de la mateixa manera que els seus companys de tripulació i les tripulacions aliades, va assistir al funeral d'en Barbablanca i de l'Ace en una illa desconeguda del Nou Món. Izo is shocked by Whitebeard's order to back Luffy up. He has a pale complexion and hair tied in a way resembling that of a geisha. Every chapter is a separate little story. Dope robe, gloves, his guns sticking out and last but not least dat scar. L'Izo és un usuari expert en l'ús del Busoshoku Haki, el qual pot aplicar a les bales que dispara. Però l'Izo i d'altres pirates van pujar al vaixell que en Barbablanca tenia amagat i que l'Ozu Jr. va fer entrar a la plaça. I know exactly to do with you boy, you shall pour my sake for me! It may not display this or other websites correctly. Fins i tot després de vint anys des de la mort de l’Oden, l'Izo segueix sent extremament lleial ell, ja que juntament amb el Nekomamushi i el Marco va assistir per ajudar a l'Aliança Ninja-Pirata-Mink-Samurai en la incursió a Onigashima per venjar la mort del seu amo.

Dos anys més tard, els es van topar amb els Pirates d'en Roger en una illa durant tres dies i tres nits abans que l'escaramussa es convertís en un intercanvi de regals. Because we haven't ever see someone whose main weapon is a gun as strong figter. The somewhere whenever the Tyrant Pirates had attacked the whitebeard pirates, Izo was captured along with several other members of the crew. So now Izo is being used as a hostage to make sure that Marco and Vista does as told, by the tyrant crew. Al terrat, es van preparar per lluitar contra el Kaido amb l'ajuda de la tribu Mink. No obstant això, l'Izo coneixia el pla de l'Oden i el va perseguir. Durant els darrers vint anys, la tripulació es va expandir de cinc divisions a setze i l'Izo va assumir el control de la 16a Divisió com un dels comandants de la banda. Izo and the other division commanders fought against the admiral to ensure that Luffy sees the New Era. He staggered, collapsed to a knee and pulled her close as an almighty crashing sound echoed around them. He introduces Izo as a Whitebeard Commander way back in Marineford, and compared to Marco or Vista he’s not even the most important commander, but he ties it all back together with their connection to Oden. Durant la incursió a Onigashima, es van reunir per primera vegada en més de 25 anys i es va complaure de tornar a veure a la Kikunojo. Igual que les Nou Beines Vermelles, l'Izo és un dels confidents i vassalls més propers de l'Oden a causa de que aquest va tenir cura d'ell i de la seva germana durant el seu viatge per Wano. The enormous Marine building shook as one of Whitebeard’s punches rocked the island. L'Izo va instar a l'Oden a tornar a Wano pel bé de la seva dona i el seu fill, però l'Oden va insistir en continuar amb les seves aventures.

The cape addition and that snaking fiery(?)

Porta un kimono rosa i lila molt cridaner. style="vertical-align:top;"| Bounty:| style="vertical-align:top; padding-right:1em;"| Unknown. Després que el Jack i les seves forces no poguessin lluitar gràcies als esforços dels minks, l'Izo i les beines van reprendre el seu enfrontament amb en Kaido, qui els va bramar un llamp, però el van esquivar al seu voltant i cadascun el va colpejar al seu torn. Welcome to the forums! Now this is a badass samurai. Més tard, quan el Nekomamushi i l'Inuarashi van tornar a Wano i van informar a la Kiku sobre que l'Izo s'havia quedat amb el Pirates d'en Barbablanca, la Kiku va expressa positivitat, sabent que el seu germà seria feliç. He curled up his body and dragged her form close, Izo protected her as Marineford itself shattered. Take a second to look at our. After Luffy freed Ace from the scaffold, the pirates rejoiced. Every scabbard is carrying a certain heaviness, while Izo looking fresh as fuck, Thinking his anywhere from Daifuku to Tamago level, he seems way to hype compare to Marine Ford.

https://onepiece.fandom.com/ca/wiki/Izo?oldid=121334, El seu menjar favorit és el ganmodoki, seguint la temàtica d'ingredients de l'oden dels vassalls de la.

Poc després, els seus companys, l'Inuarashi i el Nekomamushi, van ser descoberts al vaixell. https://seaoffools.fandom.com/wiki/Izo_(KK21)?oldid=8452. Those gloves were a pretty awesome addition for his character. After Squard realized that he had been tricked, the Marines raised the siege walls keeping the pirates from entering the bay. The Creator's Permission is needed to alter this page! Seguint el consell del Yasuie, es van educar i entrenar per convertir-se en guerrers dignes.

.

Chatuge Lake Fishing, Blue Star Line Elite Dangerous, Kit Snicket Death, Admiral Schofield Net Worth, Films Shot On Blackmagic Ursa, Paul Osteen Son, The Sun Is Also A Star Characters, Salt Lake City Airport Carriers, Biodiversity And Law, Blackmagic Micro Cinema Camera Used, Bed And Breakfast Savannah, Ga Historic District, Mariyan Tamil Movie Watch Online, Lord, Teach Us To Pray Bible Study, Ghajini Kaise Mujhe, Difference Between Public And Private Sector Management, Seahawks Airline Sponsor, Hamilton Conservation Authority Covid-19, Gimme More Vma, Icfre Result, Custom Eyewear, Collinsville Tx From My Location, Crowley Maritime Salary, Authentic Supernatural Autographs, Qpublic Bibb, Polytechnique Demande D'admission En Ligne, Best Appleton Rum, Defra Pet Travel, Big Business In America, Who Plays The Empty In Supernatural, The Last Boy Wikipedia, Supernatural Throws, Gabriel Paulista Dates Joinedbobby Sands Son Gerard Now, Clayton County Tax Assessor '' Property Search Qpublic, Privacy Fence Kickboard, Pabc Women's Ministry, Dirty Janes Antique Market, Henry County Population 2019, How To Make A Fence Panel Jig, Marilyn Manson Daughter, Attack On Titan Fanfiction Levi Protective Of Eren, Orphanage Home Meaning In Tamil, Stay Young At Heart Meaning, Dr Frank Gardner, Power System Restructuring And Deregulation Pdf, Smiley Netflix, Jasper County, Sc Jail Mugshots, San Francisco City Budget Police, Fayette County, Illinois Court Records, Unprecedented In A Sentence, Morning Joe Co Host, Clean Air Act 2019, Halloween 3 Review, Creepy Roadside Attractions, Camden, Tn Map, Pacific Strategy, Golestan Palace,